Activitats

L’equip interdisciplinari ha desenvolupat un programa terapèutic innovador per treballar aspectes cognitius, funcionals, lúdics, emocionals i socials.

Periòdicament es fan sortides de caire local d’acord amb esdeveniments o desplaçaments d’una jornada a centres d’interès lúdic-cultural.

Son activitats habituals els Jocs cognitius, els tallers de mandales, de cuina, de manualitats. Sessions de gimnàstica i equilibri adaptades a diferents capacitats funcionals dels usuaris. Tallers d’animació musical, de lectoescriptura, d’animació, de Teatre, de reminiscència i estimulació del record i de Ioga de entre d’altres.

El Programa d’Activitats està dirigit i supervisat per tècnics especialistes i es desenvolupa en diferents espais del complex assistencial, agrupant a persones en funció de les seves preferències, capacitats i predisposicions.

També es duen a terme accions terapèutiques individualitzades en funció de les dolències i/o necessitats dels residents i usuaris del centre de dia.

Gràcies a la col·laboració amb l’UPC de Vilanova i la Geltrú, el centre compta amb un robot (Pleo) que ajuda al desenvolupament i foment de la interacció amb persones amb deterior cognitiu.

Un equip de voluntaris col·labora en l’acompanyament i suport dels usuaris en el desenvolupament de les en les que tenen interès en participar.