QUI SOM?

La Fundació Redós de Sant Josep i Sant Pere es constituí l’any 1899 per atendre necessitats assistencials i socials del municipi de Sant Pere de Ribes

Des dels anys 70 del segle passat, dedica la seva activitat a l’atenció de persones grans i a partir de l’any 2007 esdevé entitat col·laboradora de la Generalitat de Catalunya en l’atenció especialitzada residencial i diürna d’aquest col·lectiu.

La MISSIÓ de la nostra entitat és posar a l’abast de les persones grans una atenció interdisciplinària centrada en la persona, eficient i de qualitat, en un ambient familiar, participatiu i respectuós. Una aportació decidida a la societat ribetana per a la cobertura de les necessitats socials bàsiques.

Aspirem a ser percebuts (VISIÓ) com una prestigiosa institució sense afany de lucre facilitadora de serveis de qualitat a la gent gran amb una alta implicació de servei al seu entorn.

Els nostres VALORS son el treball en equip, la comunicació, la professionalitat, la qualitat assistencial, la voluntat de servei, el compromís social, l’empatia, l’ètica i el respecte.